سرپرست وزارت امور مهاجرین، با رئیس سازمان بین‌المللی مهاجرت و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۸:۱۷
_

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با محمد عبدیکر، رئیس سازمان بین‌المللی مهاجرت و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با آقای محمد عبدیکر، ایوری کاتو، مسوول منطقه‌ای آسیای سازمان بین‌المللی مهاجرت و میهیونگ پارک، رییس این سازمان برای افغانستان نیز حضور داشتند، حمایت از مهاجرین افغان و همکاری‌های بیشتر در آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محترم محمد عبد یکر ضمن ستایش از تحولات اخیر و ثبات در افغانستان و تشکر از همکاری امارت اسلامی با نهادهای بین المللی در زمینه مهاجرین، هدف از سفرش به کابل را یافتن راه حل برای مشکلات عودت کنندگان و مهاجرین افغان و جذب منابع مالی بیشتر عنوان کرد.
آقای عبدیکر افزود: سازمان بین المللی مهاجرت در هماهنگی و همکاری با سایر ادارات به مشکلات عودت کنندگان افغان رسیدگی می کند.
وی اقدامات امارت اسلامی را در این زمینه مؤثر توصیف کرد.
ایشان بر اسکان دائمی بازگشت کنندگان در افغانستان تأکید کرده و از همکاری و کمک سازمان بین المللی مهاجرت در این زمینه یاد کرد.
 محمد عبدیکر با اشاره به سفر اخیرش به هرات گفت: برای حل مشکلات عودت کنندگان و بیجاشدگان داخلی، معلومات دقیقی را با مقامات سازمان ملل و حامیان مالی به اشتراک خواهد گذاشت و همچنین وعده همکاری های بیشتر را در آینده داد.
محترم مولوی عبدالکبیر از هیئت سازمان بین‌المللی مهاجرت استقبال کرده و از کمک‌های این سازمان به عودت‌کنندگان افغان قدردانی کرد.
محترم وزیر امور مهاجرین ، تغییرات اقلیمی و ناآرامی‌های چند دهه گذشته را از دلایل ضعف اقتصاد افغانستان عنوان کرده و افزود: تا زمانی که افغان‌ها نتوانند روی پای خود بایستند، به کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی نیاز دارند.
به گفته وزیر محترم مهاجرین، باید از اخراج اجباری و دسته جمعی مهاجرین افغان و از دست دادن دارایی‌ها و اموال آنها جلوگیری شود.
در ادامه نشست، محترم وزیر مهاجرین درخواست کمک های بین المللی برای ساخت سرپناه های دائمی برای مهاجرین را نموده افزودند: با فرا رسیدن زمستان پیش رو، مشکلات عودت کنندگان افزایش خواهد یافت.
 در پایان این نشست، محترم مولوی عبدالکبیر به هیئت سازمان بین المللی مهاجرت از هر نوع همکاری اطمینان دادند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

جمعه ۱۴۰۵/۳/۸ - ۸:۲۸
Background image

شماری از مسوولین حکومتی و مقامات ارشد امارت اسلامی با محترم وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده‌گان دیدار های عیدی نمودند

شماری از مقامات کابینه امارت اسلامی،  مسوولان حکومتی، والیان، فرمانده هان نظامی، سیاسیون و بزرگان قومی  بامحترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده‌گان، به مناسبت فرا رسیدن. . .

بازگشت به خبر