معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار تودیعی نمود

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۱۵:۱۹
_

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان با آقای لیونارد زولو رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان که دوره کار وی به پایان رسیده است دیدار تودیعی نمود.

در این دیدار آقای زولو  اهداف و بخش های کاری هردو اداره را مشترک دانسته از همکاری مقامات رهبری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان ستایش نموده و از پیشرفت ها افغانستان در عرصه های مختلف خرسندی نمود.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از کارکرد ها و تلاش های آقای زولو قدر دانی کرده آرزوی موفقیت های بیشتر وی را نموده از همکاری بیشتر این وزارت با رییس جدید آن اداره در آینده نیز اطمینان داد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر