از روز جهانی مادر در وزارت امور مهاجرین تجلیل به عمل آمد

sadam_morr
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۱:۵
روز مادر

روز جهانی مادر با حضور مقامات عالی رتبه وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، روئسا و کارمندان این وزارت تجلیل گردید.

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین عودت کنندگان در سخنرانی اش به نقش سازنده مادر در تربیه اطفال و تحول جامعه و نقش منحصر به فرد زن در خلقت بشر اشاره نموده گفت که در آموزه های دین مقدس اسلام بالاترین مقام و بالاترین حق احترام به مادران داده شده و مهمترین رسالت و نقش وجود زن، مادری است. مهمترین زمان شکل گیری شخصیت انسان در زمانی است که جنین در بطن مادر پرورش می یابد.

همچنان داکتر عالمه معین امورپناهندگان وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان در سخنرانی اش به وضعیت مادران افغان اشاره نموده گفت که در قرا و قصبات کشور هنوز مادران از روز مادر آگاهی ندارد و به رهنمایی های دین مقدس اسلام در رابطه به حقوق زنان توجه صورت نمی گیرد، در صورتیکه در آموزه های دین مقدس اسلام مادران از حقوق والایی برخوردار است. وضعیت رقت بار زنان و مادران در کشور نیاز به مبارزه دقیق و همه جانبه زنان روشنفکر دارد تا زنان و مادران از حقوق تعریف شده شان برخوردار شوند.

انجینیر احمدولی حکمی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان نیز در سخنرانی اش به احترام مادران تاکید نموده گفت که از شروع حکومت وحدت ملی تاکنون وضعیت زنان در وزارت امور مهاجرین بهبود یافته و فیصدی حضور زنان نیز افزایش یافته است.

دراین محفل که روز یکشنبه 26 جوزای سال روان در تالار وزارت امور مهاجرین برگزار گردیده بود، وزیر امور مهاجرین، معین مالی و اداری، معین امور پناهندگان، روئسا، مشاورین و کارمندان اعم از زنان و مردان در این محفل حضور داشتند و سخنرانان دیگر نیز به نقش زنان و مادران تاکید نمودند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر