وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت بلخ، با بیجاشدگان شهرک ذبیح الله شهید دیدار نمود

sadam_morr
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۹:۴۳
بلخ

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به ولایت بلخ، روز پنجشنبه 23 جوزای سال روان در شهرک بیجاشدگان ذبیح الله شهید حضور یافته و وضعیت ساکنان آن شهرک را بررسی نمود.

دراین شهرک که در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ موقعیت دارد، 330 خانواده بیجاشده ولایت فاریاب زندگی می نماید و قبلا از طرف موسسات و ریاست امور مهاجرین ولایت بلخ به آنان کمک رسانی صورت گرفته است.

بیجاشدگان مذکور از وزارت امور مهاجرین خواهان فراهم سازی زمینه کار، مسکن دائمی، اعمار مکتب و مرکز صحی گردیدند.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان بیان نمود که این وزارت تلاش نموده با موسسات بین‌المللی زمینه اسکان دائمی 170 خانواده را با اعمار شلتر فراهم نموده و برای حل مشکلات سایر خانواده ها نیز تلاش می نماید. پیشنهاد اعمار مکتب در ساحه مذکور به وزارت احیا و انکشاف دهات ارسال گردیده است.

وی از همکاری های اداره پناهندگان سازمان ملل متحد(UNHCR) مقیم ولایت بلخ در بخش ارایه خدمات به بیجاشدگان ساحه ذبیح الله شهید قدردانی نموده خواهان همکاری بیشتر آن اداره گردیده، به ریاست امور مهاجرین ولایت بلخ هدایت داد که به مشکلات بیجاشدگان ساکن در ساحه مذکور رسیدگی بیشتر نمایند.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۹:۸
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه احیای مجدد انصاری برای افغانستان به ارزش 28 هزار و 668 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۸:۳۸
Background image

وزیرامورمهاجرین وعودت‌کننده گان با کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان و رئیس برنامه های توسعه ای آن سازمان دیدار کرد


محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با آقای برهام صالح کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان و آقای الکساندر دی کرو رئیس برنامه توسعه ای آن سازمان، در دفتر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۵:۲۵
Background image

رییسان جدید پالیسی وپلان، بیجاشده گان داخلی و خدمات شهرک های وزارت امور مهاجرین معرفی شدند

به اساس حکم عالیقدر امیر المومنین حفظه الله، سه تن از روسای مرکزی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان طی محفلی با حضور معینان مالی و اداری و مسلکی به کارمندان این وزارت معرفی شدند.
محتر. . .

بازگشت به خبر