بر اساس یک تفاهمنامه، به بازگشت کنندگانی که در بخش زراعت شاغل هستند، قرضه داده می شود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۴:۹
____________

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان تفاهمنامه یی را با وزارت زراعت و صندوق وجهی انکشاف زراعتی به امضا رساند که بدان اساس به آن عده از بازگشت کنندگانی که در بخش زراعت مشغول کار هستند، جهت رشد و توسعه اقتصاد شان قرضه داده می شود.

این تفاهمنامه روز چهارشنبه 9 سرطان سال روان توسط شیرعلم امله وال، معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، شیرشاه امیری، معین تخنیکی وزارت زراعت و ایمل آرمان، رئیس صندوق وجهی انکشاف زراعتی به امضا رسید.

معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت حین امضای این تفاهمنامه بیان کرد؛" این یک امر مهم است که به بیجاشده ها و بازگشت کنندگانی که در بخش زراعت مصروف کار هستند، از طریق ارایه خدمات قرضه دهی زمینه کار فراهم می شود. افغانستان یک کشور زراعتی است و توسعه زراعت یک موضوع بنیادی برای رشد اقتصاد کشور تلقی می شود. همچنان این برنامه در رشد اقتصاد خانواده های زراعت پیشه ی که از دنیای مهاجرت به وطن برگشته اند، مهم و موثر می باشد. "

در همین حال معین تخنیکی وزارت زراعت معلومات داد که از زمان تاسیس صندوق وجهی انکشاف زراعت تاکنون بیشتر از 13 میلیارد افغانی در بخش های مختلف زراعتی قرضه داده شده و حدود 56 هزار دهقان ازین برنامه مستفید شده اند. وی همچنان خبر داد که این صندوق در برنامه دارد تا قرضه های کوچک را در اختیار دهقانان قرار دهد.

بر اساس تفاهمنامه امضا شده، وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، بازگشت کنندگانی را که در بخش های زراعتی مصروف کار هستند، شناسایی و جهت دریافت قرضه ها به صندوق وجهی معرفی می کند. در این برنامه که تحت نظر وزارت زراعت تطبیق می گردد، در پنج سال آینده حدود 2.2 میلیارد افغانی به بیشتر از 9 هزار عودت کننده قرضه داده خواهد شد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۱۲
Background image

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش بیش از 400 هزار دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 401 هزار و 761 دالر امریکایی  با موسسات تعلیمی اندیشه نوین برای پیشرفت افغان ها، مصونیت و کاهش بحران و انکشاف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۳:۴۱
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین با شماری از نماینده های مردمی ولایت ننگرهار، دیدار نمود

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز 3 شنبه 31 سنبله، با شماری از نماینده های مردمی و ملک ها قریه جات مختلف ولایت ننگرهار، دیدار نمود.

. . .

بازگشت به خبر