وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان از سیاسی شدن موضوع مهاجرت ابراز نگرانی کرد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱ - ۱۱:۱۹
وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان از سیاسی شدن موضوع مهاجرت ابراز نگرانی کرد

سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به پاکستان با هیئت ایالات متحده آمریکا دیدار نموده و از سیاسی شدن مهاجرت که یک موضوع بشری است ابراز نگرانی کرده گفت که نیاز است با همکاری جامعه جهانی موضوع مهاجرت را از مسایل سیاسی و امنیتی دور نگهداریم.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان که به منظور اشتراک در نشست چهل سال میزبانی پاکستان از مهاجرین در اسلام آباد به سر می برد، روز سه شنبه 29 دلو سال روان در ملاقات با هیئت ایالت متحده آمریکا از آن کشور بخاطر توجه در عرصه مهاجرت سپاسگزاری کرده گفت که: کمک های ایالات متحده آمریکا در همه عرصه ها بخصوص در عرصه مهاجرت از اهمیت خاص بر خوردار است.

به گفته ایشان پالیسی جامع مهاجرت که در وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با همکاری ICMPD ساخته شده است، بصورت اساسی عرصه های چون عودت و ادغام عودت کنندگان در جامعه، جلوگیری از مهاجرت های نا منظم و قانون مند ساختن مهاجرین بدون مدرک و دیاسپورارا به عنوان اهداف اساسی عرصه مهاجرت مطرح کرده است. وی تاکید کردکه دیاسپورا یک ظرفیت و فرصت کلان برای افغان ها است و در پالیسی پیش بینی شده که چگونه از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی افزود که قبل از حکومت وحدت ملی در افغانستان مهاجرت یک موضوع فراموش شده بود اما امروز جایگاه خود را پیدا کرده که بر اساس تلاش های مشترک وزارت و نهاد های همکار بین المللی است. تاثیرات صلح در عرصه مهاجرت ملموس است، بعد از امضا تفاهمنامه شاهد برگشت تعداد زیاد مهاجرین از کشور های همسایه خواهیم بود.

عالمی بلخی همچنان بیان کرد که بعد از تحقق صلح نیاز است تا جنگجویان مخالف دولت در جامعه ادغام شود که این یک موضوع پیچیده و بدون همکاری همکاران بین المللی دشوار است.
ما آمادگی داریم مهاجرین افغان در پاکستان را تثبیت هویت و راجستر نموده و برای آنها پاسپورت توزیع نماییم و از جانب پاکستان تقاضامندیم که برای آنها در داخل پاکستان ویزه بدهند.

هیئت امریکا وعده داد که کمک ها و تلاش های همه جانبه برای حل مشکلات مهاجرین را ادامه خواهند داد.

دراین نشست رئیس منطقه ای برای آسیا بخش مهاجرت حکومت ايالات متحده آمریکا نیز نیز حضور داشت.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۳:۲۲
Background image

تفاهم نامه های همکاری به هدف بهبود خدمات برای مهاجرین به امضاء رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به هدف پیشبرد برنامه ها برای حمایت از برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات پرورش جامعه پایدار و خلاق، موسسه کانادایی برای اطفال متاثر از جنگ و وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۵:۴۵
Background image

توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده مهاجر در شهر کابل آغاز شد

توزیع مواد غذایی برای 900 خانواده بیجاشده، برگشت کننده و جامعه میزبان امروز 22 حمل، در ناحیه نهم شهر کابل آغاز شد.
 این کمک از طرف بنیاد خیریه ملک سلمان به همکاری موسسه توحید شامل 5 قلم. . .

بازگشت به خبر