وزیر امور مهاجرین در مراسم فارغ التحصیلی مدرسه جهادی ولایت پکتیا اشتراک و سخنرانی کرد
محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در مراسم فارغ التحصیلی طلاب مدرسه جهادی ولایت پکتیا اشتراک و سخنرانی کرد.
محترم وزیر مهاجرین در سفرش به آن ولایت، ضمن سخنرانی در مراسم فراغت از دوره بزرگ حدیث مدرسه جهادی، صلح گسترده در کشور را از دستاوردهای نظام اسلامی عنوان کرد و حاکمیت امارت اسلامی را آرزوی بزرگ مردم افغانستان خوانده گفت: پس از بیست سال مبارزه که هدف اصلی آن پایان دادن به اشغال و برقراری نظام اسلامی بود، به لطف خدا هر دو هدف محقق شده است.
محترم وزیر امور مهاجرین فراهم کردن امکانات آموزش دینی در هر گوشه و کنار کشور را از خدمات مهم امارت اسلامی توصیف کرده افزود: افغانها مجبور نیستند برای آموزش دینی به خارج از کشور سفر کنند.
ایشان با اشاره به مهاجرت به دلیل تجاوز اشغالگران، گفتند: افغانها جان و مال خود را برای حفاظت از ارزشهای اسلامی و سنت های افغانی فدا کرده و مجبور به مهاجرت شدند.
محترم مولوی عبدالکبیر از کشورهای بینالمللی و همسایه خواست که از اعمال زور نسبت به مهاجرین خودداری کرده و به آنها اجازه دهند داوطلبانه به کشور خود بازگردند.
وی با اشاره به کمک های هموطنان در زلزله کنر، وحدت افغانها را ستود و وحدت آنها را برای توسعه کشور ضروری خواند.
در پایان، محترم وزیر امور مهاجرین بار دیگر به جوانان فارغالتحصیل تبریک گفته یادآوری کرد که ملت افغانستان به جوانان تحصیلکرده نیاز دارد.
