وزیر امور مهاجرین از شهرک مهاجرین قالین بافان ولایت بلخ بازدید کرد

anwari_morr
یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۹ - ۷:۲۶
12

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به ولایت بلخ روز پنجشنبه 26 سرطان سال روان از شهرک مهاجرین قالین بافان بازدید به عمل آورده، مشکلات و وضعیت آن شهرک را از باشندگانش استماع نمود.

ساکنان شهرک مهاجرین قالین بافان از وزارت امور مهاجرین به خاطر ارایه خدمات و فراهم سازی زمینه های زندگی اجتماعی و شهری در آن شهرک سپاسگذاری نموده یادآور شدند که شبکه آبرسانی تحت رهبری وزارت امور مهاجرین ساخته شده و این شهرک از برق دولتی نیز برخوردار است. همچنان در زمان فراگیری ویروس کرونا همواره از سوی ریاست امور مهاجرین برنامه های آگاهی دهی انجام شده و در همکاری با موسسات بین المللی در مراکز تجمعات و مسجد شهرک تانک های آب و دستشویه تهیه گردیده است.

این باشندگان غصب زمین شهرک را از مشکلات عمده شان خوانده از وزارت امور مهاجرین خواستند که در زمینه رفع این مسئله و تکمیل ساختمان مسجد آن شهرک توجه داشته باشد.

وزیر امور مهاجرین ضمن بازدید از بخش های مختلف و استماع معلومات در رابطه به سرک داخلی شهرک از ریاست امور مهاجرین، وعده سپرد که موضوع تکمیل کردن ساختمان مسجد را در برنامه های وزارت می گنجاند.

قابل یادآوری است که وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان برای رفع مشکلات شهرک مهاجرین قالین بافان دراین سفرش با والی ولایت بلخ صحبت نموده و پیش ازین نیز با سرپرست وزارت صنعت و تجارت صحبت داشته است.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۳:۲۲
Background image

تفاهم نامه های همکاری به هدف بهبود خدمات برای مهاجرین به امضاء رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به هدف پیشبرد برنامه ها برای حمایت از برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات پرورش جامعه پایدار و خلاق، موسسه کانادایی برای اطفال متاثر از جنگ و وزارت امور. . .

بازگشت به خبر