وزارت امور مهاجرین، بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی، امیر المومنین شیخ هبت الله حفظه‌الله، رهبر امارت اسلامی، به خانواده‌های عودت‌کننده از ایران که در یک حادثه ترافیکی در شاهراه هرات-قندهار به شهادت رسیده بودند، کمک نقدی کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۲۴

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با خانواده‌های عودت‌کنندگانی که در یک حادثه ترافیکی در شاهراه هرات-قندهار به شهادت رسیده بودند، دیدار کرد و ضمن ابراز تسلیت از این رویداد، به سرپرستان خانواده‌های شهدا کمک نقدی تسلیم نمود.
محترم وزیر امور مهاجرین  اظهار داشت: رهبری نظام اسلامی و هر کارمندی به وضعیت بازگشت‌کنندگان توجه دارد و از هیچ کمکی به هموطنان نیازمند دریغ نمی‌کند.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن دیدار با خانواده های شهدای بازگشته، به آنها اطمینان داد که نهادهای مربوطه امارت اسلامی در تلاشند تا حداکثر کمک را به بازگشت کنندگان ارائه دهند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

بازگشت به خبر