مسوول کمکهای بشری سازمان ملل متحد، باسرپرست وزارت امور مهاجرین ملاقات کرد

الحاج خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت امور مهاجرین با محترم دانییل اندرس، مسوول کمکهای بشری سازمان ملل متحد، همراه با نماینده های دفاتر یونسیار وآی او ام در دفتر کارش ملاقات کرد
در این دیدار در مورد مشکلات عودت کننده ها، تهیه سرپناه وفراهم آوری فرصتهای کاری برای آنها تبادل نظر شد.
اندرس، وضعیت فعلی عودت کننده ها را قابل نگرانی دانست و بر همکاری مشترک تا کید کرد.
وزیر امور مهاجرین گفت که امارت اسلامی، از ثبت عودت کننده ها الی جابجا کردن موقتی آنها و الی ادغام دایمی وفراهم آوری فرصتهای کاری برای آنها را شامل پلان تهیه شده، کرده است و برای تطبیق این پلان به سطح رهبری مسوولین امارت اسلامی، در تورخم وسپین بولدک مصروف اند ونهاد های همکار باید در بخش باامارت اسلامی همکار باشند.
وی از سازمان ملل تقاضانمود، تا با استفاده از موقف خود، برکشور های میزبان مهاجرین، تاکید کند تا از نقض حقوق قبول شده مهاجرین منصرف شوند.
محترم محمد ارسلاح خروتی معین وزارت که در ملاقات حضور داشت به خاطر عرضه خدمات خوب، هماهنگی میان طرفین را موثر دانست وافزود که آماده گی های امارت اسلامی با این اندازه بزرگ، نمایانگر تعهدات نظام است ونهاد های همکار نیز باید با در نظر داشت حالات عاجل، پرسونل کاری خود را اضافه وساعات کاری ایشان را به ۲۴ ساعت افزایش دهد.
همچنان برای جابجا نمودن عودت کننده ها به ولایات طور لازم آمادهگی داشته باشد.