ریاست امور مهاجرین ولایت کابل، به محل جدید نقل مکان نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۸:۴۴
-
به هدف رسیده گی بهتر و عرضه خدمات بیشتر به بیجاشده گان و برگشت کننده گان، ریاست امور مهاجرین و عودت کننده گان ولایت کابل از محل قبلی اش به محل جدید نقل مکان نمود.
در مراسمی که به همین منا سبت برگزار شده بود الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، شیخ امان الله عبید والی ولایت کابل و شماری از روسای مرکزی وزارت حضور داشتند.
محترم حقانی طی سخنانی ابراز امیدواری نمود که ریاست مهاجرین کابل با استفاده از سهولت ‌های جدید بتواند بیش‌تر در خدمت مردم قرارگیرد.
وی ضمن بازدید از روند کاری به کارمندان آن ریاست بر رفتار نیک با مراجعین هدایات لازم را بیان داشت و از حل مشکلات در عرصه کاری و رسیده گی به آن اطمینان داد.
والی کابل ضمن سخنرانی از کارکرد و مدیریت مقام رهبری وزارت امور مهاجرین در قبال خدمت به برگشت کننده گان اجباری از کشور های همسایه ستایش کرد.
مولوی عبدالرحمن حبیب زی رییس امور مهاجرین ولایت کابل صحبت نموده از اطاعت بر هماهنگی و همکاری های بیشتر بر اجرای خدمات صادقانه و شفاف بهتر از قبل اطمینان داد.

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نماینده ویژه بریتانیا در امور افغانستان، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با محترم ریچارد لیندسی، نماینده ویژه کشوربریتانیا در امور افغانستان، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، آقای ریچارد لیندسی، آتش‌بس. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

شش تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

شش تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک میلیون 48 هزار و 259 دالر امریکایی با موسسات بازسازی، اجتماعی و تعلیمی زنان افغانستان، هیات ناروی برای مهاجرین، ان سی آی، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۲:۲
Background image

وزیر امور مهاجرین با همراهی معین وزارت کار و امور اجتماعی با نمایندگان هموطنانی که از پاکستان به ولایت لوگر بازگشته بودند دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با همرا هی محترم مولوی جانان آغا احمدزی معین وزارت کار و امور اجتماعی با نمایندگان هموطنانی که از پاکستان به ولایت لوگر بازگشته. . .

بازگشت به خبر