دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۸ - ۱۳:۴۲
_


 دو تفاهم نامه همکاری به ارزش یک صدو 47 هزار و 712 دالر امریکایی با موسسات بشردوستانه برای حمایت مردم و اجتماعی انکشافی راه نوین در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده موسسات مذکور مبلغ یاد شده را در بخش توزیع پوشاک زمستانی، مواد تغذی وآموزش های حرفوی در ولایات کندز، بدخشان و بامیان به مصرف خواهند رسانید که 360 خانواده بیجاشده برگشت کننده و جامعه میزبان از آن مستفید خواهد شد.
تفاهم ‌نامه های یاد شده توسط الحاج مولوی عبدالرحمن راشد
 معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و نماینده های موسسات ياد شده به امضا رسید.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت. . .

بازگشت به خبر