تمامی پوهنتون های دولتی و خصوصی زمینه آموزش را برای برگشت کننده گان فراهم سازند

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۲۱:۶
-

نکات فوق را محترم الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور  مهاجرین و عودت کننده گان در مراسم  آغاز سال تعلیمی سال روان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیان داشت.
وی از تمامی پوهنتون های دولتی و خصوصی خواست تا برگشت کننده گان اجباری را که از کشورهای همسایه طور جبری برگشت داده شده اند و بسیاری از آنان تحصیلات شان نیمه باقی مانده طور رایگان و یا با ارائه تخفیف جذب گردند، و مهاجرین که در سایر کشورها دارای  تحصیلات عالی ویا حرفوی هستند با آنان در بخش کاریابی همکاری صورت گیرد.
محترم حقانی در محفل یاد شده با اشاره به ضرورت های علوم عصری گفت، اطفال امروز رهبران فردا و سرنوشت ساز کشور اند، آنان باید با علوم دینی و  عصری تربیه شوند .
وی افزود، در ادارات علمی و آموزشی کیفیت تدریس بالا رود تا ضرورت به خارج رفتن محصلین پيدا  نگردد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۴:۵۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با برخی از فرمانده هان نظامی ( دلگی مشران) ولایت پکتیکا دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با برخی از فرمانده هان نظامی ( دلگی مشران) ولایت پکتیکا، در دفتر کارش، دیدار کرد.

در این دیدار که درباره تلاش ‌ها و فداکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۴:۵۲
Background image

30 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین از برنامه های زبان انگلیسی و کمپیوتر سند فراغت بدست آوردند

30 تن از کارمندان ریاست های مرکزی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از اتمام دوره های آموزشی از برنامه های زبان انگلیسی و کمپیوتر سند فراغت بدست آوردند.

در محفلی که به همین مناسبت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با موسسه کمیته بین‌المللی نجات (IRC) تفاهم‌ نامه همکاری را به ارزش 700 هزار دالر امریکایی به امضا رسانید.

مراسم امضای این تفاهم ‌نامه با حضور رییس. . .

بازگشت به خبر