به اساس هدایت امیرالمومنین، کمیسیونی برای مهاجرین برگشت کننده  از پاکستان ایجاد شد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۰:۵

بر اساس هدایت  خاص زعیم امارت اسلامی، عالیقدر امیرالمومنین، جلسه ای جهت تشکیل کمیسیونی برای مهاجرین برگشت کننده از پاکستان تحت ریاست الحاج ملا محمد حسن آخند رییس الوزرا  امارت اسلامی با حضور وزرای وزارتخانه های زیربط به تاریخ 17 میزان برگزار شد.

در جلسه مذکور روی وضعیت کنونی مهاجرین افغان در پاکستان و با در نظر داشت اطلاعات و گزارش های واصله، جهت حل  مشکلات و معضلات جاری بحث مفصل صورت گرفت و غرض رسیدگی به موقع برای رفع  مشکلات برگشت کننده گان و سازمان دهی بهتر امور نهادهای زیربط کمییسیون ایجاد و به هدف شفافیت، انسجام و فعالیت های کمیسیون مذکور، به کمیته ای تحت ریاست مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا، وظیفه سپرده شد که طور عاجل طرزالعمل کمیسیون مذکور را تهیه نماید، تا مطابق آن فعالیتهای ادارات زیربط تنظیم و با عث ایجاد هماهنگی و تفاهم لازم شود.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۳:۴۱
Background image

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان برگزار شد

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان تحت ریاست محترم مولوی عبدالکبیر، برگزار شد.
در این جلسه که معینان وزارت و برخی از رییسان مرکزی حضور داشتند، در مورد وضعیت مهاجرین اخراجی از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس و شماری از نمایندگان مهاجرین ولایت غزنی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با رییس امور مهاجرین و شماری از نمایندگان مهاجرین ولایت غزنی دیدار کرد.
رئیس  مهاجرین غزنی و نمایندگان مهاجرین حاضر، وضعیت و. . .

بازگشت به خبر