معین مسلکی وزارت به ولایت زابل سفر نمود

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۲/۹/۴ - ۱۴:۶
-

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان به تاریخ 29 عقرب به ولایت زابل سفر نمود.

معین مسلکی کارکرد آمریت امور مهاجرین آن ولایت ، وضعیت مهاجرین اخراج شده و نحو خدمات مسئولین را مورد اریابی قرارداده، مشکلات را استماع و در جهت رفع آن هدايات لازم ارائه نمودند.

همچنان آقای راشد طی جلسه ی با اعضای کمیته اسکان موقت و نماینده های موسسات در باره روند خدمات، مشکلات و راه حل های مناسب آن کفتگو نمودند.

 اشتراک کننده گان از کمک و همکاری های شان اطمینان دادند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر