مسوولین ADF پلان‌های این دفتر را به معین پالیسی و تطبیق برنامه‌های وزارت امور مهاجرین ارایه کرد

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۰/۲/۴ - ۱۰:۵۸
______________

شماری از مسوولین صندوق انکشاف زراعت یا ADF جزییات برنامه‌ها و پلان‌های این دفتر را که برای عودت کنندگان و بیجاشدگان در نظر دارد، به شیرعلم امله‌وال، معین پالیسی و تطبیق برنامه‌های وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان پیشکش کرد.

صندوق انکشاف زراعت در نظر دارد تا به آن عده از مهاجران و یا عودت کنندگانی‌که در عرصه زراعت در افغانستان فعالیت دارند، قرضه‌های اسلامی را از بهر رشد و توسعه تجارت آنان اهدا کند.

آقای امله‌وال ضمن قدردانی از تمایل این دفتر برای همکاری با وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، این طرح را یک عمل خیر و اقدامی برای تشویق مهاجران به برگشت به وطن عنوان کرد. وی وعده سپرد که تصمیم اخیر وزارت را پس از نشست‌های تخنیکی با این اداره شریک خواهد ساخت.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۰:۲۴
Background image

نماینده گان مهاجرین افغان مقیم کشور ترکیه، با هیات اعزامی وزارت امور مهاجرین دیدار نمودند

در ادامه دیدار های هیات اعزامی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام این وزارت و وزارت امور خارجه، شماری از نماینده گان مهاجرین افغان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۲۱:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از رهبران پیشین جهادی و مسئولان اداره‌ قبلی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، ، با شماری از رهبران پیشین جهادی و مسئولان اداره‌ قبلی، در دفتر کارش، دیدار کرد.
در آغاز، حاضران و رهبران شرکت‌کننده، تأمین. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۱۸
Background image

تفاهم نامه های همکاری به ارزش نزدیک به 20 میلیون افغانی و ده ها هزار دالر با 4 موسسه امضا شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با موسسات کوار، کمیته آلمان برای اطفال افغان، خیریه بشری و برنامه انکشافی بازسازی دهات چهار تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 19 میلیون و943 هزار و. . .

بازگشت به خبر