رییس جدید امور مهاجرین ولایت فراه معرفی شد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۴ - ۱۴:۴۴
-
به اساس حکم عالیقدر امیر المومنین زعیم امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالغنی احسان در بست رتبه دوم به صفت رییس جدید امور مهاجرین و عودت کننده گان ولایت فراه، طی مراسم رسمی با حضور مولوی عبدالکریم جهاد یار معاون والی فراه و مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین معرفی شد.
آقای راشد حکم انتصاب وی را قرائت نموده ضمن ارایه تمنیات نیک به رییس جدید توفیقات مزید وی را در جهت خدمت بهتر به خانواده های بیجاشده و برگشت کننده به طور موثر و بدون تاخیر در آن ولایت خواهان شد.
معین مسلکی وزارت آرزو نمود با آمدن آقای احسان در ریاست مهاجرین فراه خدمات موثری به شهروندان دردمند ارائه شود.
معاون والی فراه ضمن تبریکی به رییس جدید مهاجرین خواستار تلاش های بیشتر وی در عرضه خدمات به صورت صادقانه شده و از کارمندان ریاست مهاجرین خواست تا با رییس جدید همکاری کامل داشته باشند.
مولوی عبدالغنی احسان رییس جدید مهاجرین فراه از اعتماد مقامات رهبری امارت اسلامی تشکری کرده و افزود:
که با همکاری کارمندان ریاست مهاجرین تلاش های بیشتری در ارائه خدمات صادقانه و موثر به شهروندان خواهد داشت.

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

بازگشت به خبر