نشستی هیات اعزامی وزارت با نماینده های نهاد های همکار بین المللی در ولایت کندز برگزار شد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۱:۴۲
-
 
هیات اعزامی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ولایت کندز، با رییس مهاجرین ولایت کندز و نماینده های نهاد های بین المللی همکار مستقر در آن ولایت نشستی را برگزار نمود.
مولوی سردار شیرزاد، رییس رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی وزارت توضیحاتی را در مورد اهداف سفر و تیم های تخنیکی مشترک و همکاری نهاد های و موسسات بین المللی داخلی ارائه کردند.
وی خواهان همکاری آنان برای بازگشت منظم بیجاشدگان داخلی ولسوالی چهاردره کندز از ولایت کابل به مناطق اصلی شان و ارائه خدمات لازم به آنان شد.
سپس آقای ونست رییس تیم تخنیکی مشترک ادارات مرکزی سازمان ملل متحد گفت: بحث های زیادی در این زمینه به تفصیل در مرکز انجام شده و هما هنگی لازم با سازمان های بین المللی ذیربط در این زمینه انجام شده است به طوری که هر اداره یا کلستر باید همکاری و رسیدگی به بیجاشده گان و برگشت کننده گان را داشته باشد.
مولوی عبدالولی محمدی رییس مهاجرین ولایت کندز از همکاری موسسات قدردانی نموده و خواستار افزایش همکاری ها و پروژه ها در آینده شد.
وی همچنین برخی از معلومات ضروری مرتبط با موضوع را با شاملین نشست در میان گذاشت.
آقای دوکن نماینده برنامه انکشافی سازمان ملل متحد صحبت نموده افزود: که اداره آنها نیز کاملاً از موضوع آگاه است و پس از بازگشت شروع به کار روی برنامه هایی برای معیشت و راه حل های پایدار را آغاز خواهند کرد.
وی همکاری سایر ارگان های داخلی و بین المللی را در این زمینه ضروری خواند.
پس از آن، نمایندگان سازمان‌های مختلف بین‌المللی به همکاری‌های مهم گذشته و همکاری‌های مرتبط شان در آینده صحبت نموده نشست به پایان رسید.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۹:۲۲
Background image

وزیر امور مهاجرین با مهتممین مدارس دارالعلوم افغان و دارالاحناف دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مهتممین مدارس دارالعلوم افغان و دارالاحناف دیدار کرد.
شرکت کنندگان در این نشست به بهبود کیفیت تدریس در مدارس دینی نسبت به گذشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۷
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 8 هزار و 380 دالر امریکایی میان موسسه  قدم خیریه تعلیمی و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور مبلغ ذکر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

وزیر امور مهاجرین درهمراهی وزیر شهر سازی و مسکن با چند تن از علماء ولایات لوگر و خوست دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در همراهی محترم مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر شهرسازی و مسکن  با تنی چند از علمای دین از ولایات لوگر و خوست دیدار کرد.
علمای. . .

بازگشت به خبر