مقامات وزارت امور مهاجرین و ولایت بلخ در مورد بیجاشدگان آن ولایت گفتگو نمودند

sadam_morr
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۹:۴۱
بلخ

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به ولایت بلخ، روز پنجشنبه 23 جوزای سال روان با بشیر احمد توحیدی معاون و سرپرست ولایت دیدار و در مورد مدیریت مشترک بیجاشدگان در آن ولایت صحبت نمود.
وزیر امور مهاجرین در صحبت هایش در مقر ولایت بلخ، بیان داشت که با افزایش نا امنی ها، آمار بیجاشدگان نیز بالا می رود و لازم است تا کمیته حالت اضطرار ولایت بلخ برای حل مشکلات بیجاشدگان بیشتر همکاری نماید.

وی از مقامات ولایت بلخ درخواست نمود که برای رفع مشکلات دائمی مسکن بیجاشدگان، به ریاست جمهوری پیشنهاد تشخیص زمین نماید، وزارت امور مهاجرین نیز از آن در کابل حمایت می نماید.

معاون والی ولایت بلخ، بیان نمود که یک تعداد خانواده ها در اثر ناامنی های اخیر در ولایات همجوار و ولسوالی های ولایت بلخ بیجا گردیده اند و سروی مشترک آن جریان دارد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

بازگشت به خبر