هیچ کارمند زن در وزارت منفک نشده و نشر خبر دراین مورد حقیقت ندارد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۷ - ۲۰:۳۷
---

محمد ارسلا خروټی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان روز چهارشنبه 27 میزان در نشست خبری که در مرکز رسانه‌هاي حکومت برگزار شده بود، بیان کرد که هیچ کارمند زن در این وزارت منفک نشده و نشر خبر روز گذشته در این مورد حقیقت ندارد.

وی همچنان علاوه کرد که در تمام بخش های وزارت‌ کارمندان زن در تشکیلات شامل استند و تمام امتیازات شان از سوی امارت اسلامی افغانستان پرداخت می‌شود.

به گفته ایشان روز گذشته رهبری وزارت امور مهاجرین جهت تنظیم بهتر کارمندان زن در این وزارت، نشست مشورتی را برگزار کرده و در آن تمام کارمندان زن این وزارت اشتراک کرده بودند و برای آنان پول نقد از سوی رهبری وزارت نیز توزیع شد.

قابل یادآوری است که معین وزارت امور مهاجرین برهنه کردن مهاجرین در مرزها را خلاف موازنه‌های انسانی و حقوق بشری خواند و گفت باید در این مورد تحقیق شودد. وی از جامعه جهانی خواست که به کمک‌های شان به مردم افغانستان ادامه بدهند تا مشکلات اقتصادی مردم این کشور که محصول 20 سال گذشته است؛ حل شود.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر