معین مالی و اداری با رئیس عمومی اداره مهاجرت ناروی مقیم کشور دیدار کرد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۳ - ۱۹:۵۲
_____________

ولی الله جلال، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان روز شنبه 11 ثور سال روان با خانم آستریت اورین سیلتن رئیس عمومی اداره مهاجرت ناروی(NRC) در افغانستان در دفتر کارش ملاقات نمود.

در این دیدار که در مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان صورت گرفت، طرفین روی چگونگی موثریت و به موقع رسیدن کمک های عاجل بشری برای خانواده های بیجاشده داخلی در ولایت هرات و چالش ها و مشکلات فراروی این روند بحث و تبادل نظر شد.

قرار است در سه ماه آینده روند توزیع کمک های بشری به خانواده های نیازمند بیجاشده در ولایت هرات از سوی اداره یادشده با نظارت وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان آغاز گردد.

معین مالی و اداری وزارت به شفافیت کامل دراین روند و شناسایی دقیق خانواده های نیازمند تاکید کرد.

همچنان خانم آستریت اورین سیلتن در مورد فعالیت ها و برنامه های روی دستش در سال جاری در افغانستان نیز معلومات داده و تعهد داد که این فعالیت ها در هماهنگی با وزارت امور مهاجرین انجام خواهد شد.

 

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۹:۲۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با والی ولایت نورستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با قاری زین العابدین عابد والی ولایت نورستان دیدار کرد.
در این دیدارکه وضعیت عودت‌کنندگان در نورستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

بازگشت به خبر