معین امور پناهندگان با هماهنگ کننده بخش مهاجرت سفارت آمریکا ملاقات کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۱
___________

وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در نشستی که به روز سه شنبه (23 جدی) سال روان با دنی وایتن، هماهنگ کننده امور مهاجرت سفارت آمریکا در افغانستان داشت، از تعهد جدی ایالات متحده با افغانستان در عرصه مهاجرت و بیجا شدگی ابراز قدردانی کرده و روی هماهنگی بیشتر و نزدیک‌تر میان وزارت و سفارت آمریکا تاکید کرد.

در این نشست دو طرف برای همکاری‌های بیشتر در امور مهاجرت توافق کردند و آقای کاکر از اصلاحاتی که در وزارت جریان و در حال تطبیق است یاد آوری کرد.

در همین حال، خانم دین از معین امور پناهندگان خواست تا برای هماهنگی و همکاری بیشتر با وزارت، در مورد پیشرفت‌ها و اصلاحات تازه در وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان معلومات ارایه کند.

در اخیر، دو طرف برای برگزاری جلسات مشترک و تعقیبی در آینده توافق کردند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر