صدها خانواده عودت کننده و بیجاشده در کندز از برنامه‌های مساعدتی مستفید شدند

anwari_morr
 صدها خانواده عودت کننده و بیجاشده در کندز از برنامه‌های مساعدتی مستفید شدند.

 

دست کم 414 خانواده بیجاشده و عودت کننده پس از سپری کردن دوره های آموزشی برای  چگونگی ایجاد و مدیریت شغل، پول نقد و ابزار کار دریافت کردند. ریاست امور مهاجرین کندز  با همکاری دفتر حمایه اطفال برای هر خانواده مبلغ 207 هزار و 90 افغانی پول نقد کمکی را از طریق سیمکارت‌های همراه خانواده‌ها ارسال و پس از آن با هماهنگی تیم نظارتی ابزار مورد نیاز برای ایجادشغل را برای این خانوادهع‌ها خریداری کرده اند.

برنامه آموزشی برای این خانواده‌ها از بهر ارتقاء تجارت های کوچک  و ساختن پلان های تجارتی، در 33 حرفه در ولایت کندز راه اندازی شده بود.  این برنامه در 28 سرطان آغاز و سر انجام امروز، 8 اسد به پایان رسید.

همزمان با این، 154 خانواده ردمرز شده دیگر در این ولایت مساعدت نقدی گردید. این خانواده‌های برگشت کننده اجباری در نقاط صفری مرزی ثبت و پس از بررسی نیازمندی های آنان توسط اداره امورمهاجرین این ولایت، مبلغ 7 هزار و 200 افغانی برای هر خانواده توزیع شد. این مساعدت ها از سوی اداره IOM  با هماهنگی اداره امورمهاجرین ولایت کندز توزیع شده است.