272 خانواده بیجاشده با حمایت دولت به ولایات اصلی شان بازگشتند

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۲ - ۱۳:۲۵
رضا باهیر

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با همکاری مالی اداره پناهندگان سازمان ملل متحد(UNHCR) برای انتقال این بیجاشده‌ها، یکصد عراده موتر تدارک دیده و برای هر خانواده پول نقد نیز توزیع نموده است.

این خانواده ها که عازم ولایات میدان وردک، بامیان، دایکندی، غور و غزنی هستند می گویند که در سال‌های گذشته در اثر ناامنی خانه های شان را ترک کرده و در مربوطات مختلف شهر کابل پناه آورده بودند.

علاوه بر هزینه انتقال، روز یکشنبه 2 اسد سال روان به هر خانواده مبلغ 200 دالر آمریکایی در حمایت از بازگشت داوطلبانه شان از سوی اداره پناهندگان سازمان ملل متحد توزیع شد.

الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین، در زمینه معلومات داد که قرار است امسال دو هزار خانواده با حمایت اداره پناهندگان سازمان ملل به مناطق اصلی شان بازگردند و وزارت تلاش می کند تا حمایت سایر موسسات را نیز در این خصوص جلب کند. ایشان از تلاشش برای ختم روند بیجاشدگی خبر داده گفت که اکنون امنیت در داخل کشور تامین شده و ضرورت نیست خانواده از خانه های آواره شوند.

گفتنی است که سال گذشته بیش از شش هزار خانواده بیجاشده با حمایت امارت اسلامی افغانستان به ولایات اصلی شان برگشت کرده است.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر