وزیر امور مهاجرین چالش ها و مشکلات کاری موسسات مقیم بلخ را مورد بررسی قرار داد

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۰/۱/۱۳ - ۲۲:۵
_____________

نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به ولایت بلخ با مسئولان موسسات همکار مقیم آن ولایت دیدار و طی نشستی مشکلات و چالش های فراروی کاری آنان را مورد بررسی قرار داد.

نماینده اداره کمیشنری عالی پناهندگان سازمان ملل، سازمان بین‌المللی مهاجرت، سازمان جهانی بهداشت، و اداره حمایت اطفال و شماری از مسئولان سایر ادارات داین نشست حضور داشتند.

اشتراک کنندگان علاوه بر ارایه معلومات در رابطه به برنامه های روی دست شان، ناامنی ها، بلند نشان دادن نیازمندی ها از سوی خانواده ها و وجود افراد استفاده جو از نام بیجاشده ها مشکلاتی عنوان کردند که روند رسیدگی ها به نیازمندان را مختل و با چالش روبرو می سازد.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با در نظر داشت برنامه های روی دستش در زمینه بهتر شدن روند رسیدگی ها از طریق تطبیق طرح تثبیت و حمایت، به هماهنگی بیشتر موسسات با وزارت تاکید کرده و این مهم را در رفع مشکلات نیازمندان واقعی موثر خواند.

وی افزود که: " از آنجاییکه بخش اعظم رسیدگی ها از سوی موسسات صورت می گیرد، ما به تمام معنی تلاش می کنیم تا برای این همکاران زمینه بیشتر خدمت رسانی را فراهم سازیم."

 

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۳:۲۲
Background image

تفاهم نامه های همکاری به هدف بهبود خدمات برای مهاجرین به امضاء رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به هدف پیشبرد برنامه ها برای حمایت از برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات پرورش جامعه پایدار و خلاق، موسسه کانادایی برای اطفال متاثر از جنگ و وزارت امور. . .

بازگشت به خبر