وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه برنامه های کاری اش چند اصله نهال زینتی به منظور زیبایی و سرسبزی هرچه بیشتر صحن وزارت به زمین غرس کرد.

در جریان غرس این نهال ها ولی الله جلال معین مالی و اداری و برخی از مسئولان تخنیکی وزارت نیز حضور داشتند.
نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان حین غرس نهال در صحبت هایش تاکید کرد که باید به بیجاشدگان در بدل کار کمک شود. به گفته وی "یکی از مواردی که بیجاشدگان میتواند به خوبی نقش داشته باشد نهال شانی و سرسبزی محلات پلان شده است. بدین طریق هم کاری برای آبادانی کشور صورت می گیرد و هم در زمینه رفع نیازمندی و مشکلات بیجاشدگان کمک می شود."
با غرس این درختان و برنامه های اصلاحی روی دست مسئولان در قبال بهبود وضعیت اداره و محل کار تغیرات قابل توجهی به میان خواهد آمد.