وزیر امور مهاجرین به مبارزه جدی علیه فساد اداری و تامین شفافيت تاکید کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۰ - ۱۴:۵۵
___________

نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در دیدار با رئیس دفتر بخش مبارزه علیه فساد اداری سفارت آمریکا در کابل(دفتر امانت) از برنامه جدی وزارت در امر مبارزه با فساد اداری و تامین شفافیت سخن گفت.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در این نشست ضمن ارائه معلومات در رابطه به فرمان 108 ریاست جمهوری در مورد توزیع زمین به برگشت کنندگان، تطبیق کامل میکانیزم‌های پیش بینی شده در فرمان را یک امر مهم در جهت مبارزه با فساد اداری خوانده بیان کرد که " ما به پایین آوردن سطح فساد اداری و تامین شفافیت در وزارت متمرکز هستیم، با استفاده از تمام ابزار در جهت این امر تلاش خواهیم کرد و هدف همکاری ما با اداره امانت نیز روی همین محور می چرخد."

وی یادآور شد که اداره اش تا دو ماه دیگر به یک مرحله محسوس در تطبیق فرمان 108 ریاست جمهوری دست خواهد یافت و از دفتر امانت خواست تا در روشنایی فرمان مذکور طرح مشخصی را جهت تامین شفافیت در تطبیق فرمان با وزارت امور مهاجرین شریک سازند و با کمیسیون سمع شکايات که در فرمان پیش بینی شده در جهت تحقق اهداف دوجانبه همکاری لازم داشته باشند.

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به منظور تامین شفافیت بیشتر و مبارزه علیه فساد اداری با اداره امانت تفاهم‌نامه همکاری امضا نموده است و قرار است به اساس آن پروسه‌های کاری باز بینی شوند و همچنان پروسه سمع شکایات موثریت بیشتری پیدا کند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۱۲
Background image

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش بیش از 400 هزار دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 401 هزار و 761 دالر امریکایی  با موسسات تعلیمی اندیشه نوین برای پیشرفت افغان ها، مصونیت و کاهش بحران و انکشاف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۳:۴۱
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین با شماری از نماینده های مردمی ولایت ننگرهار، دیدار نمود

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز 3 شنبه 31 سنبله، با شماری از نماینده های مردمی و ملک ها قریه جات مختلف ولایت ننگرهار، دیدار نمود.

. . .

بازگشت به خبر