وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد فراهم آوری تسهیلات به هموطنان عودت کننده بحث و پیشنهاداتی ارائه شد، ابتدا مولوی فیصل مختار در مورد وضعیت عودت کنندگان اخیر به ولایت نورستان معلومات ارائه کرده گفت: با توجه به تعداد مهاجرین در نورستان، وضعیت زندگی آنها در وضعیت خوبی قرار دارد و امارت اسلامی کمک های لازم را به آنها فراهم کرده است.
آقای مختار برخی پیشنهادات و خواسته‌های مربوط به مهاجرین در نورستان را با محترم وزیر مهاجرین  در میان گذاشت.
همچنین، مولوی بصر صاحب زاده، رییس عمومی امور کوچی ها، با اشاره به دسترسی کوچی ها به خدمات اولیه در مناطق دورافتاده، گفت: تعدادی از عودت کنندگان و بیجاشدگان داخلی به خدمات اولیه نیاز دارند و پیشنهاد کرد که نهادهای مربوطه امارت اسلامی برای حل مشکلات کوچی ها و بیجاشدگان داخلی اقدام کنند.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خوشامدگویی به آنان، رسیدگی به مشکلات مهاجرین را از اولویت‌های امارت اسلامی برشمرده و خاطرنشان کرد که امکانات دولت در خدمت مهاجرین و بیجاشدگان است.
محترم وزیر امور مهاجرین رسیدگی به پیشنهادات را ضروری دانسته و از حل مشکلات یاد آوری نمود.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۵۴
Background image

وزیر امور مهاجرین، با والی ولایت پکتیا ملاقات نمود

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی مهرالله حماد والی ولایت پکتیا  ملاقات کرد.
محترم حماد در مورد وضعیت و مشکلات عودت کنندگان در پکتیا به محترم مولوی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۹:۲۲
Background image

وزیر امور مهاجرین با مهتممین مدارس دارالعلوم افغان و دارالاحناف دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مهتممین مدارس دارالعلوم افغان و دارالاحناف دیدار کرد.
شرکت کنندگان در این نشست به بهبود کیفیت تدریس در مدارس دینی نسبت به گذشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۷
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 8 هزار و 380 دالر امریکایی میان موسسه  قدم خیریه تعلیمی و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور مبلغ ذکر. . .

بازگشت به خبر