وزیر امور مهاجرین با رئیس اداره انکشاف زون پایتخت روی اسکان دائمی بیجاشده‌های کمپ‌های کابل صحبت کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۸:۲۵
_____________

در نشستی در مقر وزارت، نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نجیب‌الله شینواری رئیس اداره انکشاف زون پایتخت در رابطه به‌چگونگی اسکان دایمی بیجاشده‌ها بحث و تبادل نظر کرده و در مورد جابجایی بیجاشدگان مقیم کمپ‌های کابل، از طریق ساخت مسکن ارزان‌قیمت صحبت‌کردند.

آقای اخلاقی بیان کرد که: "نیاز است تا بیجاشده‌ها از حالت خیمه نشینی در ساحات پلان شده شهر کابل به یک محل دایمی انتقال و زمینه اسکان دایمی برای آنان فراهم گردد."

وزیر امور مهاجرین همچنان تاکید کرد که بهتر است بیجاشده ها در ساحاتی که به خدمات دسترسی داشته باشند و زمینه کار براشان فراهم باشد، انتقال یابد تا این قشر جامعه روی پای خود ایستند.

در همین‌حال، آقای شینواری با اعلام همکاری همه جانبه از موجودیت تعمیرهای رهایشی برای بیش از دو صد خانواده خبر داده و از همکاری تخنیکی با وزارت امور مهاجرین برای ساخت خانه‌های بیشتر اطمینان دارد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۱۲
Background image

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش بیش از 400 هزار دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 401 هزار و 761 دالر امریکایی  با موسسات تعلیمی اندیشه نوین برای پیشرفت افغان ها، مصونیت و کاهش بحران و انکشاف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۳:۴۱
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین با شماری از نماینده های مردمی ولایت ننگرهار، دیدار نمود

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز 3 شنبه 31 سنبله، با شماری از نماینده های مردمی و ملک ها قریه جات مختلف ولایت ننگرهار، دیدار نمود.

. . .

بازگشت به خبر