وزیرامورمهاجرین با معاون هماهنگی کمک های بشردوستانه یوناما دیدار کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۲:۲
_

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای آندریکا راتوته معاون هماهنگی کمک های بشردوستانه هیئت معاونیت سازمان ملل متحد (یوناما) دیدار کرد.
در این دیدار، ارائه کمک به بازگشت‌کنندگان افغان و حل موانع موجود در امور مربوطه مورد بحث قرار گرفت.
 آقای آندریکا راتوته، از همکاری و عملکرد مؤثر وزارت امور مهاجرین ابراز رضایت کرده گفت: امسال، ادارات سازمان ملل دو نیم میلیارد دالر امریکایی را برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین افغان هزینه کرده‌اند که نشان‌دهنده تعهد سازمان ملل متحد به حمایت از افغان‌ها است.
وی بر اساس معلومات سازمان ملل متحد افزود:  به دلیل بازگشت  مهاجرین، جمعیت افغانستان در مدت کوتاهی ده درصد افزایش یافته است و تلاش‌های امارت اسلامی و سازمان ملل متحد، اوضاع را به خوبی مدیریت کرده و از یک فاجعه جلوگیری کرده است.
معاون هماهنگی کمک های بشردوستانه یوناما بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر با نهادهای امارت اسلامی در حوزه های مهاجرین و بیجاشده گان تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که به همکاری خود با وزارت امور مهاجرین برای شناسایی نیازهای مهاجرین برای سال آینده ادامه خواهند داد.
ایشان در ادامه سخنان خود، از پیش نویس راه حل دائمی بحران مهاجرت در کشور ابراز خرسندی کرده همچنین پیشنهادات خود را در مورد انتقال کمک های بشردوستانه سازمان ملل از پاکستان به افغانستان با محترم وزیر  امور مهاجرین در میان گذاشتند.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خوشامدگویی به آقای آندریکا راتوته و هیئت همراهشان، از کمک های سازمان ملل به مردم افغانستان قدردانی نموده افزود: امارت اسلامی طرح کمک‌های اضطراری برای عودت‌کنندگان در زمستان امسال را تهیه کرده است که در سراسر افغانستان اجرا خواهد شد و علاوه بر مواد غذایی، در هر ولایت به هزار خانواده کمک نقدی نیز ارائه خواهد شد.
 محترم مولوی عبدالکبیر بیان داشت: وزارت امور مهاجرین با همکاری افراد خیرخواه، سلسله کمک‌هایی را به عودت‌کنندگان آغاز کرده است و ابراز امیدواری کرد که هزاران خانواده مواد غذایی لازم را دریافت کنند.
در ادامه دیدار، محترم وزیر امور مهاجرین، مسائل مربوط به مشکلات عودت‌کنندگان از نظر غذا و سرپناه را با معاون یوناما در میان گذاشت و خاطرنشان کرد که پیشنهادات یوناما را بررسی خواهد کرد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۱۰
Background image

هیاتی از وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان برای بررسی مشکلات مهاجرین افغان به کشورترکیه رفت

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان هیاتی به ‌منظور بررسی مشکلات مهاجرین و زندانیان افغان مقیم در کشور ترکیه، به این کشور سفر کردند.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵
Background image

دو تفاهم نامه با نهاد های همکار به امضا رسید

دو تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسات کمک های خیریه جاپان و انکشاف پایدار و همگانی، به ارزش 298 هزار و 763 دالر امریکایی، امروز 4 شنبه 29 میزان سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۹:۲۵
Background image

آمر جدید امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ولایت میدان وردک معرفی شد

مولوی عبدالغنی ندیم، به حیث آمر جدید امور مهاجرین عودت‌کنندگان ولایت میدان وردک، طی مراسمی از سوی محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، معرفی شد. . .

بازگشت به خبر