وزارت امور مهاجرین جلسه ای را به منظور رسیدگی بهتر به بیجاشدگان وزیرستان شمالی دایر نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۳/۹ - ۲۲:۳۸
این جلسه روز چهارشنبه 8 جوزای سال روان تحت ریاست داکتر عالمه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در مقر این وزارت دایر شد.

این جلسه روز چهارشنبه 8 جوزای سال روان تحت ریاست داکتر عالمه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در مقر این وزارت دایر شد.

خانم کرولاین ون برن رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان(یو ان اچ سی آر) مقیم کابل، محمدیعقوب احمدزی معین وزارت سرحدات و قبایل، نمایندگان شورای امنیت ملی و ریاست امنیت ملی دراین جلسه حضور داشتند و در رابطه به رسیدگی و مدیریت بهتر بیجاشدگان وزیرستان شمالی در ولایت خوست بحث و تبادل نظر شد.

معین امور پناهندگان ضمن نگرانی اش از بسته شدن دفتر کمیشنری عالی در ولایت خوست خواهان ادامه همکاری های آن اداره به بیجاشدگان وزیرستان شمالی گردیده گفت که موضوع تعلیم و تربیه و دسترسی کودکان این خانواده ها به مکتب مهم است. وی از وزارت سرحدات و قبایل خواست که این کودکان را در مکاتب تحت پوشش خود شان جذب نماید.

رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان(یو ان اچ سی آر) مقیم کابل بیان نمود که دفتر شان سر از تاریخ 30 جون به دلیل هزینه بردار شدن آن، در ولایت خوست مسدود می گردد اما کمک های این اداره به بیجاشدگان وزیرستان شمالی از کابل هماهنگ می گردد. وی ادامه داد که مکاتب ساحه گلان را برای بیجاشدگان و جامعه میزبان توسعه داده، یک مرکز آموزش حرفوی نیز در آنجا گشایش می دهیم و کمک های ما در بخش صحت، معارف و ایجاد ادامه خواهد داشت.

دراین جلسه مطرح گردید که مجموعاً 62 هزار نفر از بیجاشدگان وزیرستان شمالی در ولایات خوست و پکتیکا زندگی می نماید.

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

بازگشت به خبر