مواد کمک بشردوستانه پاکستان به ولایت پکتیکا انتقال یافت

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۶ - ۱۵:۴۰
--------

به مقدار 124 تن مواد کمک بشردوستانه که از طرف موسسه فوندیشن کشور پاکستان برای بیجاشده ها و خانواده های نیازمند افغانستان اختصاص داده شد، طی یک مراسم رسمی در ولایت پکتیکا به مسئولان وزارت امور مهاجرین تحویل داده شد.

در مراسم تحویل گیری21 این مواد کمکی، حاجی سردار محمد شیرزاد رئیس رسیدگی به وضعیت بیجاشدگان داخلی و حاجی غلام نبی رئیس تشویق به عودت داوطلبانه وزارت امور مهاجرین که از کابل به آن ولایت سفر نموده اند، مولوی حماس معاون ولایت پکتیکا و قومندان امنیه آن ولایت، مسئولان موسسه فونیشن هریک محمد وسیم ، جلال شاه ، و فرهاد خلیل و مسئولان مرزی پاکستان در سرحد انگور اده ولایت پکیتکا حضور داشتند.

به گفته مسئولان اعزامی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به ولایت پکتیکا، این بسته های کمکی پس از سروی و شناسایی به بیجاشده ها و خانواده های نیازمند ولایت پکتیکا توزیع خواهد شد.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر