معین وزارت امور مهاجرین از ساحات آسیب دیده از اثر سیل آب در ولایت لوگر دیدن نمود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۰ - ۱۹:۱۱
-

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، در راس یک هیئت از ساحات سیل آب زده در ولایت لوگر بازدید نمود.

معین وزارت امور مهاجرین به قریه های نماز رو و حاجی گلون، در مربوطات پل علم مرکز ولایت لوگر رفت و از منازل و اراضی زراعتی که از اثرسازیر شدن سیل آب به روز دوشنبه گذشته تخریب شده بود، دیدن نمود.

 مولوی عبدالرحمن راشد، در صحبت با موسفیدان قریه های یاد شده، مشکلات مطرح شده از طرف آنها را استماع وبه ایشان اطمینان داد که وزارت امور مهاجرین، در هماهنگی با نهاد های کمک کننده، مساعدتهای عاجل را بدسترس شان قرار میدهد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

بازگشت به خبر