معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، با رییس پوهنتون ولایت فاریاب، دیدار کرد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۵:۴۰
_
محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی محمد محق رییس پوهنتون ولایت فاریاب، در دفتر کارش دیدار نمود.
در این دیدار، دو طرف در مورد مسائل مربوط به تحصیلات، مشکلات، و راه حل آن گفتگو و تبادل نظر کردند.
محترم راشد در این دیدار گفت: پیشرفت هر کشور از تعلیم و تحصیل شروع میشود ولازم است که هموطنان ما که از کشور های همسایه برگشت مینمایند از ادامه تعلیم و تحصیل شان بی بهره نگردند.
محترم معین مسلکی وزارت از وی خواهان همکاری و توجه بیشتر به مهاجرین برگشت کننده اجباری از کشور های همسایه که تعلیمات و تحصیلات شان ناتکمیل مانده شده تا آنان در فضای خوب و آرامش به تحصیل و تعلیم شان ادامه دهند.
در مقابل رئیس پوهنتون فاریاب از همکاری آن اداره با مهاجرین برگشت کننده اطمینان داد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر