معین امور پناهندگان با رییس موسسه کنسرن گفتگو کرد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۱۱:۱۰
____________

وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با گراهام دیویسون، رییس جدید موسسه کنسرن در افغانستان دیدار کرد.

در نخست آقای دیویسون در مورد پاسخدهی و خدمات دفترش برای عودت کنندگان و بیجاشدگان در ساحات اظطراری در ولایات تخار، بدخشان و کندز توضیحات ارایه کرد.

در این نشست پیرامون تفاهمنامه عمومی MOU)) نیز گفتگو شد و آقای کاکر بیان کرد که کار روی نهایی سازی طرح این تفاهمنامه جریان دارد. وی همچنان از رییس کنسرن خواست تا در هماهنگی نزدیک‌تر با وزارت و اداره‌های امور مهاجرین و عودت کنندگان کارهای شان را به‌پیش ببرد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای تورهان صالح، رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار کرد.

در این دیدار، که درباره ارائه خدمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۱۲
Background image

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش بیش از 400 هزار دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 401 هزار و 761 دالر امریکایی  با موسسات تعلیمی اندیشه نوین برای پیشرفت افغان ها، مصونیت و کاهش بحران و انکشاف. . .

بازگشت به خبر