مسوده پلان ستراتیژیک وزارت امور مهاجرین، با نهاد های همکار شریک گردید

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۵:۱۵
--

مسوده پلان استراتیزیک 5 ساله وزارت امور مهاجرین، طی جلسه ای به تاریخ 13 میزان، با نماینده های نهاد های همکار شریک گردید.

در اغاز جلسه الحاج محمد ارسلاح خروتی معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین صحبت نموده گفت که برای عرضه خدمات موثر، به موقع و بهتر برای مهاجرین، پناهنده ها، عودت کننده ها و بی جا شده ها ظرف 5 سال آینده، نیاز به یک استراتیژی است ودراین مورد تاحدودی کار صورت گرفته است.

وی علاوه نمود که با در نظر داشت کار و فعالیت مشترک نهاد های ملی و بین المللی با این وزارت، خواستیم تا مسوده این سند با شما شریک و نظریات و تجربیات شما نیز در آن گنجانیده شود، تا در هنگام تطبیق، طور هماهنگ کار بتوانیم.

سپس عبدالمقیم افغان، متخصص استراتیژی و پلان، مسوده ستراتیژی را به شاملین جلسه توضیح و در اخیر از ایشان خواست که نظریات شانرا غرض غنا ی بیشتر سند مذکور شریک نمایند.

نماینده نهاد های همکار اقدام وزارت را در مورد، ارزنده خوانده ضمن ابراز دوام همکاریهای شان، یک سلسله نظریات شانرا ارایه و وعده نمودند که بعد از بحث بیشتر بالای آن در دفاتر شان، نظریات خویشرا ارسال خواهند کرد.

در این جلسه نماینده های دفاترOCHA,UNHCR,NRC,DRC,UNAID, IOM,HABITAT اشتراک ورزیده بودند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با مهتمم مدرسه جهادی ولایت کابل و شماری از علما دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شیخ محمد ابراهیم سعید مهتمم مدرسه جهادی کابل و شماری از عالمان دین دیدار کرد.
شیخ سعید از کمک‌ و همکاری‌ وزارت امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر