مرکز بافنده گی و پروسس قالین در ولایت بلخ افتتاح شد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۱ - ۹:۵۳
-

یک مرکز بافنده گی و پروسس قالین در شهرک قالین بافان ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ، با حضور مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امورمهاجرین وعودت کننده گان، معاون والی ورییس مهاجرین افتتاح شد.

کار مرکز یاد شده با هزینه 348 هزار دالر امریکایی با حمایت مالی کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان توسط موسسه اکرو در سال 2020 آغاز شده بود که دارای دوفاز پروسس و بافنده گی قالین میباشد که برای 100 تن از خانم ها بیجاشده و مردم محل زمینه کار را مساعد ساخته است.
معین مسلکی وزارت در جریان افتتاح آن گفت: جای شکر است که با آمدن امارت اسلامی زمینه هر نوع سرمایه گذاری در کشور مهیا است و بر همه تجاران و سرمایه گذاران صدا می کنیم تا در کشور سرمایه گذاری نمایند و جای افتخار است که با آمدن امارت اسلامی صدها پروژه افتتاح شده است.
مولوی نورالهادی أبو ادریس معاون والی بلخ گفت: جای خوشحالی است که در این نوع پروژه ها زمینه اشتغال زایی برای هموطنان عزیز ما مساعد می‌شود و امارت اسلامی همیشه با شما همکار خواهد بود.
مولوی اسدالله وفارییس مهاجرین بلخ گفت: جای افتخار است که در شهر مزار شریف چنین پروژه افتتاح شده و زمینه کار برای بسیاری خانم ها ایجاد شده است.
آقای وفا خواهان همکاری بیشتر موسسات در ایجاد زمینه کار درآن ولایت با هماهنگی وزارت امور مهاجرین شد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۳
Background image

تفاهم ‌نامه های همکاری به هدف تقویت برنامه ‌های مشترک در وزارت امور مهاجرین امضا شد

به ارزش ۲۵ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۸۱۲ افغانی دو تفاهم ‌نامه به هدف همکاری در راستای بهبود خدمات و هماهنگی بهتر برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات اداره باز سازی دهات افغانستان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۵۱
Background image

معین وزارت امور مهاجرین بر ایجاد فضای کاری عاری از حسد و کینه در اداره تأکید کرد

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در سخنان خویش پیرامون اهمیت همدلی، دوری از حسد و کینه و تقویت روحیه همکاری در محیط کاری سخنرانی کرد.
محت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم ‌نامه همکاری به هدف گسترش همکاری و تقویت فعالیت ‌های مشترک میان موسسات هاجر افغانستان دافغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
ای. . .

بازگشت به خبر