سفیر افغانستان در یونان از بهبود وضعیت مهاجرین به وزیر امور مهاجرین معلومات داد

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۹ - ۱۵:۲۴
سفیر افغانستان در یونان از بهبود وضعیت مهاجرین به وزیر امور مهاجرین معلومات داد

میرویس صمدی سفیر افغانستان مقیم یونان، روز یکشنبه 19 عقرب سال روان  درملاقات با وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان از بهبود وضعیت مهاجرین افغان، سیاست نرم حکومت جدید یونان و کارکردهای سفارت و اتشه امور مهاجرین و عودت کنندگان در آتن به وی معلومات داد.

به اساس معلو مات موصوف سفارت و اتشه امور مهاجرین وعودت کنندگان تلاش های در زمینه بهبود وضعیت مهاجرین انجام داده، وضعیت مهاجرین را با حکومت جدید یونان مطرح نموده و با حضور در کمپ ها مشکلات آنان را از نزدیک بررسی نموده است که در نتیجه آن تلاش ها حکومت یونان مهاجرین را از جزایر به شهر ها انتقال داده و مسئولین بخش مهاجرت آن کشور به سفارت افغانستان تعهد نموده است که کیس های اکثریت مهاجرین بخصوص زنان و اطفال را می پذیرد و جریان بررسی کیس ها را که قبلا زمانبر بود تسریع می بخشد.

 وی علاوه نمود که همچنان یونان تعهد دارد تا قبل از زمستان، مهاجرینی را که در فضای باز زندگی می نماید به محلات امن و هوتل ها انتقال می دهند و علاقمند هستند تا با حضور در کمپ ها مشکلات مهاجرین افغان را تحت بررسی قرار دهد.

وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان ضمن قدردانی از تلاش های سفارت افغانستان، یونان را یکی از محلات قابل توجه مدیریت مهاجرین دانسته گفت که در جلسه سالانه کمیشنری عالی سازمان ملل متحد از مسئولان  آن نهادخواسته است تا به وضعیت مهاجرین افغان در کشورهای ترازیتی مثل ترکیه، یونان و اندونیزیا توجه بیشتر نماید.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

بازگشت به خبر