رییس جدید ریاست تحقیق و معلومات وزارت امور مهاجرین معرفی شد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۷:۵۸
_


به اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری حکم ریاست الوزراء  قاری احمد الله هاشمی منحیث ریس جدید ریاست تحقیق و معلومات مهاجرین توسط مولوی محمد جان خدرخیل رییس دفتر مقام وزارت با حضور شماری از روسای مرکزی به کارمندان آن ریاست معرفی شد.
درمحفلی که به همین مناسبت در ریاست تحقیق و معلومات تدویر یافته بود رییس دفتر مقام وزارت در مراسم معرفی آقای هاشمی صحبت نموده تغیر و تبدیل را در اداره یک اصل خواند.
 وی از کارکرد قاری صابر گل مصلح رییس قبلی آن ریاست قدردانی  نموده به رییس جدید آرزوی توفیق و خدمت بیشتر را نمود.
قاری صابرگل مصلح نیز بالنوبه صحبت نموده به رییس جدید آرزوی توفیقات مزید را درعرصه خدمات بهتر آروز نمود.
آقای هاشمی ریس جدید ریاست تحقیق و معلومات از اعتماد مقام رهبری وزارت ستایش نموده و اطمینان داد که با توجه به تجربه آماده خدمت بیشتر خواهد بود.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۴:۴۵
Background image

برنامه یکروزه تشریح رهنمود فورم گزارش دهی، در وزارت امور مهاجرین، برگزارشد

برنامه یکروزه تشریح رهنمود تکمیل فورم گزارش دهی، از جانب ریاست پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در تالار کنفرانس های این وزارت برگزار شد.
در این برنامه که تعداد 50 تن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۶
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) و روسای کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و سازمان بین‌المللی مهاجرت دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در نشستی با آقای آندریکا راتوتا، معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما )در امور کمک‌های. . .

بازگشت به خبر