رییس انسجام امور موسسات وزارت امو رمهاجرین، با معاون والی ولایت لوگرملاقات کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۶ - ۱۴:۱۱
1
شیخ عبدالرحمن رحمانی، رییس انسجام امور موسسات، در ادامه سفرش با اعضای تیم تخنیکی به ولایت لوگر رفته و با مولوی محمد انور دین پرور معاون والی آن ولایت، ملاقات کرد.
آقای رحمانی در این ملاقات اهداف سفربه آن ولایت را با وی شریک ساخته گفت: هدف این وزارت خدمت به قشر مظلوم مهاجر بوده و قت آن رسیده تا برای مستحقین خدمت نمایم تا آنها زنده گی را با آرامش به پیش برند.
معاون والی لوگر با خوش آمدید و اظهار خرسندی از سفر هیات به آن ولایت از همکاری اش با اداره مهاجرین آن ولایت مطابق به اصول و قوانین امارت اسلامی اطمینان داد.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۲۰:۴۰
Background image

وزیر امور مهاجرین با مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای الکساندر ماتیو، مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با محوریت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۳:۳۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 44 هزار و 738 دالر امریکایی، یک تفاهم نامه همکاری میان موسسه افغان ها برای حمایت از معارف و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده، مبلغ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۱۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با سفیر جدید کشور جاپان در کابل دیدار نمود

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای کینیچی ماساموتو سفیر جدید کشور جاپان در کابل دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد کمک‌ها و همکاری ‌های جاپان با افغانستان. . .

بازگشت به خبر