تفاهم نامه همکاری میان وزارت های امور مهاجرین وعودت کننده ها،خارجه واداره ملی احصاییه ومعلو مات به امضا رسید

anwari_morr
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۱۴:۴۲
12

یادداشت تفاهم همکاری و فعالیت مشترک درعرصۀ توزیع تذکره الکترونیکی و صدور پاسپورت ماشین‌خوان برای اتباع افغانستان مقیم جمهوری اسلامی ایران، میان وزارت‌های امورخارجه، امور مهاجرین و عودت کنندگان و ادارۀ ملی احصائیه و معلومات، امروز چهارشنبه 5سنبله به امضاء رسید.

به اساس این تفاهم ‌نامه که به هدف قانونمند ساختن حضور اتباع افغانستان در جمهوری اسلامی ایران از طریق توزیع تذکره الکترونیکی و صدور پاسپورت و تعویض پاسپورت های دست نویس به ماشین‌ خوان و صدور ویزه برای اتباع افغان فاقد مدرک به امضا رسیده قرار است افغان های فاقد مدرک، سند هویتی بدست آورند.

در این تفاهم نامه، وزارت امور خارجه، وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و ادارۀ ملی احصائیه و معلومات جمهوری اسلامی افغانستان منبعد به نام " طرف ها" یاد میشوند.

این تفاهم نامه را از طرف وزارت خارجه میرویس ناب معین همکاری های اقتصادی، از طرف وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان دکتورعالمه معین امورپناهندگان و نیز ازطرف اداره ملی احصائیه و معلومات احمد جاوید رسولی رییس آن اداره به امضاء رسیده است.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزارشد

به هدف همکاری و حل مشکلات مهاجرین نشست تخنیکی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده سازمان بین‌المللی مهاجرت، برگزارشد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

بازگشت به خبر