بودجه،یک امانت است، در مصرف آن باید اخلاص و صداقت داشت

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ - ۱۲:۴۸
=

مطلب فوق را الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین در جلسه با مسوولین وکارمندان ریاست مالی و اداری به تاریخ17/10/1401، در دفتر کارش ابراز داشت.

وی علاوه نمود که بخش مالی واداری حیثیت ستون فقرات اداره را دارد، بنأ با در نظر داشت اهمیت وحساسیت که این بخش دارد، مسوولیت های آن باید به وقت و زمان، شفاف و موثر صورت گیرد.

خروتی علاوه نمود که مسوولین وکارمندان باید از کارکرد های یومیه خویش برای اجراآت بهتر و بی نقص آینده، برتجارب شان به افزایند و با آمدن سال جدید و فصل جدید، اجراآت بهتر و موثر تر را انجام دهند.

معین مالی و اداری افزود که بودجه، یک امانت است که در دسترس ما و شما قراردارد و لازم است که در مصرف آن احتیاط، امانت داری و موثریت استفاده را مد نظر داشته باشیم.

سپس رییس مالی و اداری و شماری ازآمرین وکارمندان آن ریاست در مورد کارهای انجام شده، تحت اجرا و باقی مانده توضیحات داده  و اطمینان دادند که الی اخیر سال مالی، آنچه شامل پلان است،  با حفظ امانت داری و صداقت اجرا خواهد شد..

محترم خروتی از اجراآت آنریاست قدر دانی نموده و خواهان موفقیتهای بیشتر ایشان شد.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۱۲
Background image

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش بیش از 400 هزار دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 401 هزار و 761 دالر امریکایی  با موسسات تعلیمی اندیشه نوین برای پیشرفت افغان ها، مصونیت و کاهش بحران و انکشاف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۳:۴۱
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین با شماری از نماینده های مردمی ولایت ننگرهار، دیدار نمود

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز 3 شنبه 31 سنبله، با شماری از نماینده های مردمی و ملک ها قریه جات مختلف ولایت ننگرهار، دیدار نمود.

. . .

بازگشت به خبر