به 125 خانواده مستحق در ولایت زابل کمک شد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۵ - ۱۷:۱۴
....
آمریت امور مهاجرین و عودت کنندگان ولایت زابل با همکاری کمیته مهاجرت دانمارک (DRC) به 125 خانواده مستحق و بیجاشده در آن ولایت کمک رسانی کرد. این کمک ها به صورت نقدی جهت اعمار و ترمیم خانه و سرپناه آن عده از خانواده های که خانه های شان در جریان ناامنی ها تخریب شده و از طرف تیم مشترک سروی مستحق شناسایی شده اند در شهر قلات مرکز ولایت زابل توزیع شد. بر اساس معلومات آمریت امور مهاجرین و عودت کنندگان ولایت زابل، مجموع کمک نقدی که به این خانواده‌ها توزیع گردیده یک میلیون و 816 هزار و 440 افغانی است. در جریان توزیع این کمک ها سيد پاڅون سیدی مدیر مالی و اداری آمریت امور مهاجرین زابل ضمن قدردانی از کمیته مهاجرت دانمارک به مردم ولایت زابل تعهد داد که آمریت امور مهاجرین تلاش می کند کمک‌ های بیشتر را برای نیازمندان جلب نماید.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۱۲
Background image

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش بیش از 400 هزار دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان سه تفاهم نامه های همکاری را به ارزش 401 هزار و 761 دالر امریکایی  با موسسات تعلیمی اندیشه نوین برای پیشرفت افغان ها، مصونیت و کاهش بحران و انکشاف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۳:۴۱
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین با شماری از نماینده های مردمی ولایت ننگرهار، دیدار نمود

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز 3 شنبه 31 سنبله، با شماری از نماینده های مردمی و ملک ها قریه جات مختلف ولایت ننگرهار، دیدار نمود.

. . .

بازگشت به خبر