به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
-

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده موسسه مذکور مبلغ یاد شده را در بخش آموزشی، توزیع وسایل و پول در مقابل کار در ولایات کابل، کاپیسا، لوگر، پکتیا، بامیان، ننگرهار و لغمان به مصرف میرساند که 5 هزار و 148 خانواده بیجاشده و جامعه میزبان از آن مستفید خواهند گشت.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

شش تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

شش تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک میلیون 48 هزار و 259 دالر امریکایی با موسسات بازسازی، اجتماعی و تعلیمی زنان افغانستان، هیات ناروی برای مهاجرین، ان سی آی، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۲:۲
Background image

وزیر امور مهاجرین با همراهی معین وزارت کار و امور اجتماعی با نمایندگان هموطنانی که از پاکستان به ولایت لوگر بازگشته بودند دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با همرا هی محترم مولوی جانان آغا احمدزی معین وزارت کار و امور اجتماعی با نمایندگان هموطنانی که از پاکستان به ولایت لوگر بازگشته. . .

جمعه ۱۴۰۴/۷/۲۵ - ۱۱:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با نماینده وزارت امور خارجه کشور ایران در امور آسیای جنوبی دیدار نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای محمدرضا بهرامی، نماینده وزارت امور خارجه کشور ایران در امور آسیای جنوبی، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که آقای علی رضا. . .

بازگشت به خبر