اعضای شورای ولایتی ولایت بلخ، با وزیر امور مهاجرین در مورد وضعیت بیجاشدگان آن ولایت گفتگو نمودند

sadam_morr
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۹:۳۸
بلخ

رئیس شورای ولایتی ولایت بلخ با تعدادی از اعضای آن شورا، روز پنجشنبه 23 جوزای سال روان به منظور خوشامدگویی و استقبال از وزیر امور مهاجرین در ولایت بلخ، به حضور وی شرف یاب شده و با وی در مورد وضعیت بیجاشدگان داخلی صحبت و گفتگو نمودند.

اعضای شورای ولایتی بلخ ضمن قدردانی از تلاش های وزارت امور مهاجرین در قسمت رسیدگی به وضعیت بیجاشدگان و عودت کنندگان، خواهان توزیع کمک های بشری وزارت در حالات اضطرار به بیجاشدگان گردیدند.

وزیر امور مهاجرین در صحبت هایش در مقر ولایت بلخ، بیان داشت که بر اساس پالیسی ملی بیجاشدگان داخلی، قانون حالت اضطرار و توافقنامه مشترک وزارت امور مهاجرین و وزارت دولت در امور مبارزه با حوادث، مسئولیت رسیدگی به حالت اضطرار را الی 72 ساعت اولیه وزارت دولت در امور مبارزه با حوادث به عهده داشته و وزارت امور مهاجرین بعد از تثبیت بیجاشدگی دائمی آنان، برنامه های مشخصی را در بخش خدمات بشری و دائمی ارائه می دارد.

وی افزود که از آغاز حکومت وحدت ملی تا کنون سه میلیون و 700 هزار نفر در سراسر کشور از محلات اصلی شان بیجا گردیده اند و در اثر تلاش های وزارت امور مهاجرین هیچ مورد فاجعه انسانی و بشری اتفاق نیافتاده است.
وزير امور مهاجرین از شورای ولایتی ولایت بلخ خواست که به منظور رسیدگی بهتر به بیجاشدگان و ایجاد شفافیت بیشتر در توزیع کمک ها، ضمن نظارت از کارکرد های ریاست امور مهاجرین ولایت بلخ، عرایض فردی خانواده ها را به آن ریاست راجع نمایند نه عرایض جمعی.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر