به ارزش بیش از یک میلیون دالر امریکایی، هشت تفاهمنامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۳ - ۱۱:۴۲
-

هشت تفاهم نامه های  همکاری به ارزش یک میلیون و ۷۹ هزار و ۱۱۱ دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسات پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل، اجتماعی و انکشافی راه نوین، اهداف دوامدار برای افغانستان، هماهنگی توسعه و بازسازی افغانستان، احیای صحت و جامعه افغانی، کمک های خیریه جاپان هیت معاونت بین المللی و خدمات پیشرفت های تعلیمی، بشری و صحی برای افغان ها به امضاء رسید.

به اساس تفاهم ‌نامه های ياد شده، موسسه احیای صحت و جامعه افغانی مبلغ ۴ صدو ۳۹ هزارو ۷۲۵ دالر را در بخش های ایجاد سرپناه، ماین پاکی در ساحه که سرپناه اعمار میگردد، توزیع کمک نقدی، تدویر برنامه ارتقای ظرفیت برای ۷۶۰ خانواده در ولایات قندهار، هلمند، زابل، ارزگان، و نیمروز به مصرف میرساند.

موسسه کمک های خیریه جاپان مبلغ ۳ صدو ۱۵ هزار و ۸۵۴ دالر را در بخش توزیع کوپون برای مدت سه ماه برای ۶۰۰ خانواده در ولایت ننگرهار، موسسه هیت معاونت بین المللی مبلغ یک صدو ۱۵ هزار و ۲۳۶ دالر را در بخش های آموزش، نیازسنجی، توزیع مواد اولیه ساختمانی، توزیع بسته صحی و برگزاری صنف های آموزشی برای ۲ هزار و ۷۸۹ تن در ولایت بلخ، موسسه اجتماعی و انکشافی راه نوین مبلغ ۸۶ هزار و ۳۳۸ دالر را دربخش توزیع مواد خوراکی، غیر خوراکی برای یک هزار و ۲۰۰ خانواده در ولایات بغلان و کندز، موسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل مبلغ ۷۸ هزار و ۶۷۸ دالر را در بخش توزیع کمک خوراکی برای ۴۶۰ خانواده در ولایات کابل، بغلان، و کندز به مصرف میرساند.

به همین ترتیب موسسه هماهنگی توسعه و بازسازی افغانستان مبلغ ۲۳ هزار و ۲۸۰ دالر را در بخش توزیع مواد خوراکی برای ۵ هزار خانواده در ولایت بادغیس و موسسات اهداف دوامدار برای افغانستان و خدمات پیشرفت های تعلیمی، بشری و صحی برای افغان ها مبلغ ۲۰ هزار دالر را در بخش های توزیع مواد خوراکی برای ۱۶۰ خانواده در ولایات قندهار و هلمند به مصرف میرسانند.

تفاهم‌ نامه های ياد شده توسط مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت و نماینده های موسسات یاد شده  به امضا رسید.

 

 

 

 

 

 

 

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، با رئیس انجمن تاجران ترک و افغان، کشور ترکیه دیدار کرد

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای علاءالدین دولت اولگر رئیس انجمن تاجران ترک و افغان و شماری از بازرگانان کشور ترکیه، در دفتر. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین تحت ریاست محترم مولوی عبدالکبیر برگزار شد

در این جلسه که معینان و رییسان مرکزی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان حضور داشتند، طبق اجندا جلسه، روی چند موضوع مهم بحث و تصمیم گیری شد.
در آغاز، محترم مولوی عبدالکبیر از زحمات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۵۳
Background image

به ارزش بیش از 400 هزار دالر امریکایی؛ سه تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 473 هزار و 369 دالر امریکایی میان موسسات، اجتماعی و انکشافی راه نوین  جمعیت کمک های انسانی و مردم ضرورتمند در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا. . .

بازگشت به خبر