معین مسلکی، با مسوول برنامه ردیابی بیجاشده ها سازمان بین المللی مهاجرت، ملاقات نمود

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۱۳:۱۸
-

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، با آقای داکتر یاسین الحمدانی مسوول برنامه ردیابی بیجاشده های(DTM) سازمان بین المللی مهاجرت در افغانستان، دردفتر کاری اش ملاقات نمود.

معین مسلکی وزارت، از همکاری و ارایه کمک آن سازمان در قبال برگشت کننده گان اجباری قدردانی نموده و خواهان ادامه آن در آینده نیزشد.

یاسین الحمدانی، در مورد برنامه رد یابی بیجاشده ها معلومات ارایه نموده گفت: این برنامه ساحات را که بیجاشده گان  میباشد ارقام، تعداد، معلومات جامع  و مشکلات آن را مشخص خواهد کرد، هدف آن مشخص نمودن ضرورویات و همکاری با جامعه و حکومت در ارایه کمک به مستحقین بوده و تسهیلات را ببار میاورد، که درشماری از کشور ها صورت گرفته و راه حل دایمی را نشان میدهد.

وی گفت: این برنامه کمک میکند که خانواده ها چگونه کمک شده، آیا تغیرات در زنده گی شان ایجادشده یانه بلکه در جهت پیدا نمودن یک را حل دایمی برای بیجاشده ها نیزموثر است.

آقای راشد گفت: در مجموع یک نهاد این فعالیت را انجام داده و سپس نهاد های دیگر در تشریک مساعی با یک دیگر در راستای رسیدن به اهداف آن که همانا کمک و مساعدت به مستحقین میباشد همکاری نمایند.

وی بیان داشت: مطابق به اصول و پالیسی حکومت با شما همکاری خواهیم نمود، هرنهاد و یا موسسه باید در تفاهم و هماهنگی با وزارت امورمهاجرین فعالیت خویش را به انجام رساند تفاهم نامه تعامل و یا میکانیزم باشد، میان وزارت و نهاد که کمک و یا سروی مینماید هماهنگی کامل وجود داشته باشد.

یاسین الحمدانی افزود،  چگونگی نوع فعالیت خویش را با وزارت شریک ساخته و در هماهنگی کامل میتوانیم باهم همکاری نمایم و به اهداف برسیم.

دراین ملاقات روسای دفتر مقام، پالیسی و پلان و تحقیق و معلومات مهاجرین وزارت نیز حضورداشتند.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر