وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با والی ولایت نورستان دیدار کرد

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۹:۲۰
_

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با قاری زین العابدین عابد والی ولایت نورستان دیدار کرد.
در این دیدارکه وضعیت عودت‌کنندگان در نورستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، والی نورستان از محترم  وزیرامور مهاجرین درخواست کرد تا به پیشنهادات مهاجرین و عودت‌کنندگان آن ولایت رسیدگی کند.
محترم مولوی عبدالکبیر با اشاره به مشکلات عودت کنندگان و بیجاشدگان داخلی، گفت: امارت اسلامی منابع مالی کافی را به این بخش‌ها اختصاص داده است و افزود: قبل از فرا رسیدن زمستان به نیازمندان رسیدگی خواهد شد.
محترم وزیر امور مهاجرین خاطرنشان ساخت که پیشنهادات مهاجرین نورستان را در برنامه کاری خود خواهند گنجاند و از همکاری اش اطمینان داد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با معین وزارت آب و انرژی، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با انجنیر مجیب الرحمن عمر اخندزاده معین وزارت آب و انرژی، دیدار کرد.
در این نشست که در مورد چگونگی تأمین آب برای مناطق مسکونی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۲۰
Background image

برنامه نیاز سنجی آموزشی در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان برگزار شد

بخاطر اولویت بندی نیاز های آموزشی و بهبود ظرفیت ‌های تخصصی کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، برنامه نیازسنجی آموزشی در تالار کنفرانس های این وزارت، برگزار شد.
نخست، محترم. . .

بازگشت به خبر