معین مسلکی وزارت امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت بدخشان رفت

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۱:۱
-
مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایت بدخشان رفته و با قاری محمد ایوب خالد والی آن ولایت دیدار کرد.
دراین ملاقات در مورد عرضه خدمات، روند بازگشت مهاجرین به آن ولایت، خدمات ارائه شده به آنان در آن ولایت بین دو طرف بحث صورت گرفت.
آقای راشد از تلاش های آنان در زمینه ارایه خدمات به مهاجرین قدردانی نموده و اطمینان داد که با هماهنگی ادارات ذیربط برای رفع مشکلات اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

 

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۵۹
Background image

تفاهم نامه همکاری به ارزش نزدیک به دو میلون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش یک میلیون 977 هزار و 75 دالر امریکایی با موسسه حمایت پایدار در افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده. . .
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۱۴
Background image

وزیرامور مهاجرین با رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان (یوناما )دیدار تودیعی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم روزا اوتنبایوا رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان ( یوناما) دیدار تودیعی کرد.
نخست خانم روزا اوتنبایوا مراتب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

یک تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 91 هزار و 259 دالر امریکایی با موسسه بین المللی شیلتر ناو در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور مبلغ. . .

بازگشت به خبر