وزیرامور مهاجرین با رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان (یوناما )دیدار تودیعی کرد

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۱۴
ـ

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم روزا اوتنبایوا رئیس هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان ( یوناما) دیدار تودیعی کرد.
نخست خانم روزا اوتنبایوا مراتب تسلیت خود را در برای قربانیان زلزله اخیر با محترم وزیر امور مهاجرین به اشتراک گذاشته  افزود: سازمان ملل متحد همچنان به ارائه کمک به افغان‌های نیازمند ادامه می‌دهد.
وی از همکاری امارت اسلامی در طول ماموریتش ابراز قدردانی کرده گفت: جامعه جهانی از تلاش‌های امارت اسلامی در افغانستان اطمینان دارد.
به گفته او، اگر تلاش‌های جاری ادامه یابد، افغانستان به یک کشور فعال در آسیای جنوبی و مرکزی تبدیل خواهد شد.
 ایشان از مدیریت خوب امارت اسلامی در مقابله با حوادث طبیعی و بحران مهاجرت با وجود چالش‌ها در طول چهار سال گذشته تمجید کرده و افزود: اطلاعات دقیق در مورد افغانستان را با جهان به اشتراک خواهد گذاشت.
در ادامه، وی بر کمک های بشردوستانه به افغان ها تأکید کرد و افزود: ۲۵ تیم سازمان ملل به مناطق زلزله زده رسیده اند و پس از ارزیابی وضعیت، کمک رسانی را آغاز خواهند کرد.
او در پایان سخنان خود گفت: سازمان ملل متحد در هماهنگی با وزارت امور مهاجرین در شمال افغانستان، پروژه‌ای به ارزش ۲۳ میلیون دالر برای راه‌حل دائمی به بحران مهاجرین اجرا می‌کند و مرحله دوم آن در ولایات نیمروز و فراه اجرا خواهد شد.
محترم مولوی عبدالکبیراز رئیس یوناما و هیئت همراهش استقبال نموده و از تلاش‌ها و خدمات ایشان در دوره دوم حکومت امارت اسلامی قدردانی کرده افزود: سازمان ملل متحد در طول ماموریت خانم روزا اوتنبایوا در افغانستان وظایف مهمی را انجام داده است و انتظار می‌رود گام‌های مشخصی برداشته شود.
 محترم مولوی عبدالکبیر توضیح داد: امارت اسلامی کمیته‌ای را برای کمک به زلزله‌زدگان موظف کرده است و سازمان‌های بین‌المللی باید کمک‌های خود را در هماهنگی با دولت توزیع کنند.
به گفته محترم وزیر، وزارت امور مهاجرین برای از بین بردن انگیزه مهاجرت، استراتژی تهیه کرده و پس از ارزیابی فنی، تکمیل خواهد شد.
در پایان دیدار، محترم وزیر مهاجرین از عملکرد هیات معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان( یوناما) حمایت خود را اعلام کرده و افزود: وزارت امور مهاجرین همچنان با ادارات سازمان ملل متحد همکاری خویش را ادامه میدهد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با شماری از علما و بزرگان قوم الوزی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با شماری از علما و بزرگان قوم الوزی در دفتر کارش، دیدار کرد.
بزرگان و علمای مذکور که به نمایندگی از مهاجرین قوم‌ شان تشریف. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ - ۱۱:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین با معین مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌ کنندگان با شیخ عبدالرحمن منیر معین مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله،، دیدار کرد
در این نشست، که در مورد جلوگیری از کشت و عدم استفاده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۵
Background image

یک تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 3 میلیون و 97 هزار و 101 افغانی یک تفاهم نامه همکاری میان موسسه خدمات اجتماعی زنان افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده،. . .

بازگشت به خبر